WELCOME.

Friday, January 22, 2010

Orang Lama Kembali Beraksi


Salam...
Sudah sekian lama dipujuk, dirayu, digoda, akhirnya sampai juga Cikgu Mat nor dan perintisnya ke Proton City... tp bukan apa... cuma nak kayuh sama2 dengan Procity Mtb ke Slim Village jer... Walau bagaimanapun saya mintak maaf banyak2 pada Cikgu Mat Nor..sebab ramai ahli Procity ketika itu menarik diri dari pogram kayuhan mingguan di saat2 akhir kerna ada urusan seri paduka baginda... so allmaklumlah..


Salam...
Walau bagaimanapun kayuhan tetap diteruskan.... sebab dah datang.. tp yg paling penting.. Cikgu Mat Nor nak tunjuk kehebatan kaki besinya kepada perintisnya tu... so nak turun ilmu la ni ya... he he...

Aku sbb dah janji punya pasal... tak kira la baru sampai rumah jam 3.00pg (Sabtu 16/01/2010) setelah berhempas pulas berentap ngan geng Assakinah dalam kayuhan malam dr Kkb-Bkt Beruntung-Kkb (54km).. paksa diri bangun awal.. (solat subuh dulu ye..)pas tu jam 7.30pg kita orang pun kayuh sama2 ke Slim Village..

Anyway.. bebanyak terima kasih kepada Cikgu Mat Nor dan Perintisnya, kerana sudi datang berkayuh bersama dan sudi join Procity MTB.. So lepas ni harap dapat tarik lebih ramai penggila MTB dr Slim Village k... Tq.

No comments:

Post a Comment

Popular Posts